Trine og Peder Schøts solgte ejendommen til Kirstine og Henrik Hestbech.
Kirstine Nyboe Lauridsen var fra Lomborg og Henrik Hestbech var født i England.
Han kørte med mælk fra Skødbæk Mejeri til Lemvig by.
Kirstine og Henrik Hestbech fik 10 børn:
  • Christian *1901  død 1985
  • Anna Henriette *1903 ansat i en chokoladebutik i Tivoli, gift med handelsrejsende Georg Lohse død 1936
  • Signe Hanne Petrine død som spæd
  • Charlotte Rasmine *1905 gift med Tømrermester Laust Jensen Harboøre, død 1997
  • Kirstine *1907 gift med Slagtermester Hans Lauridsen København, død 1945
  • Maja Petrine *1909 telefondame ved Jysk Telefon, og gift med Gustav Edhles København, død 1967
  • Ingeborg Nybo *1911 gift i 1934 med Sigvald Friis *1904 i Vintersgaard i Fabjerg.  Ingeborg og Sigvald boede Svanevej 6 Lemvig
  • Peder Ingemann *1914 mejerist på et mejeri i København, gift med Inger Sørensen København
  • Carl Charles *09-10-1915 gift med Asta Nielsen, datter af vognmand Chr. Nielsen (Flansmose) og Kirstine Byskov. Carl Hestbech døde i 1985
  • Ingrid Tine *1919 gift med Viggo Bjerre Nissumgaard, de fik en ejendom i Naur.
Georg  *15-06-1925 var et barnebarn, der var opvokset i hjemmet som familiens 11. barn. Han blev ret tidligt forlovet med Anna, en ung pige fra Vendsyssel; men en dag, mens han aftjente sin værnepligt, kom han uventet hjem og overraskede Anna i armene på en anden mand. Han smed ringen, men da Anna kort efter meddelte, at hun var gravid, måtte Georg erkende, at han kunne være faderen. I 1952 blev han gift med Elly Jørgensen.
Omkring 1968 traf Georg tilfældigt Anna igen og da han aldrig havde glemt hende, blev ægteskabet med Elly opløst i 1978. Kort tid efter blev han gift med Anna, som i mellemtiden var blevet enke, men de fik kun tre lykkelige år sammen, idet Georg blev dræbt ved en trafikulykke 3/9 1982.
Ingeborg Friis fortæller:
Da jeg kun var 7-8 år måtte jeg have spændetrøje på, på grund af min dårlige ryg.
Jeg græd, da jeg skulle begynde i skolen og jeg græd såmænd også, da jeg skulle holde op. Lærerne var frk. Jørgensen, lærer Kristensen og lærer Thomsen.
Jeg husker, at frk. Johanne Jørgensen var ualmindelig rar og dygtig og at jeg af og til var med uddeler Kølhede Larsens datter Emilie hjemme, det var så dejligt, det var et meget pænt hjem.
Vi havde kun een cykel i vort hjem, når vi skulle i byen, kørte den ene først et stykke vej på cyklen, og lagde den så, og gik videre, så kom den anden og tog cyklen, og kørte et stykke forbi den der gik, og lagde cyklen osv.
Jeg mindes en hård vinter i min barndom, far skulle komme hjem med juletræet, juleaften; men der lå snedriver, så høje som huse. Vi ventede på far; men han kom først, da maden var ved at være kold.
Det var for det meste vores far, der købte ind, når han nu alligevel var i byen, det var han også god til, han købte tøj til os og julegaver, et år fik jeg en sølvfingerbøl.
Jeg skulle hjælpe til derhjemme som ung, jeg gik til gymnastik og til folkedans, det var her jeg mødte min kommende mand Sigvald Friis og vi blev forlovede; men jeg ville altså ud at tjene, før jeg skulle giftes, så jeg fik plads som kokkepige på Kabbel.
Før den tid var jeg en måned, ved en bager i Lemvig, hvor jeg fik 30 kr. i måneden; men som kokkepige på Kabbel fik jeg 40 kr.
Derefter kom jeg ned til Sofie Lund Thomsen, hvor jeg tog et frisørkursus, det gav jeg 30 kr. for i måneden, i 3 måneder, så var jeg udlært.
Da vi i 1934 blev gift, åbnede jeg en frisørsalon og vi startede også en cykel- og smedeforretning i Nr. Nissum;  men i 1946 kom der bud efter Sigvald fra Lemvig Isværk, de manglede en maskinmester. Her blev han senere driftsleder.
Sigvald var alvorlig syg, de første år vi var gift, han havde en kraftig halsbetændelse, og da lægen en dag kom på sygebesøg, stod jeg i værkstedet og var ved at reparere en primus, det var han meget imponeret af.
Der var ellers ikke meget at gøre godt med under krigen, man tjente ingen penge og man kunne heller ikke købe noget som helst. Folk kunne komme med en tyk gren fra haven, som skulle bruges som skaft til en rive eller et andet redskab.
Tyskerne tog smedeværkstedet til køkken, og to-tre stykker af befalingsmændene slog sig ned på overetagen af vort nybyggede hus; men da de så den fine trappe af pitch pine, ville de dog ikke gå derop med støvlerne på.
Mens Sigvald læste i København, var han sammen med en af professorerne på en tur til Grønland, for at bygge et observatorium, det var en stor oplevelse for ham.
Ingeborg og Sigvald har 5 børn:
  • Jens Jørgen Jakob *1935 Kaptajn på Sweitzers både, gift med Eva, født i Polen
  • Bent Emil *1936 bager, gift med Lisbeth Knudsen fra Fyn. En formiddag, hvor Bent, efter at han var færdig i bageriet, havde lagt sig for at sove, hørte han pludselig, at der blev trukket ud på toilettet ved siden af soveværelset, igen og igen, til sidst måtte han op, for at se, hvad der foregik. Det var et af børnene, der var ved at putte pengesedler i W.C. kummen, pengesedler, som barnet havde taget i pengekassen, det var mægtig skægt, at se dem sejle rundt i kummen, før de forsvandt; men selvom Bent tjente godt med penge på det tidspunkt, måtte han stoppe legen. Bent døde i 2011.
  • Henning Kristian *1938 personaledirektør ved Phillips i København, gift med Anne Louise Andersen fra København.
  • Inge Marie Kirstine *1940 ansat på FDM’s Rejsebureau i Skive, gift med Aage Davidsen fra Lemvig.
  • Svend Aage *1943 konsulent, bor i Viborg sammen med Karen, som er  lægesekretær.

Sigvald Friis døde 29. januar 1975.

Asta og Carl Hestbech overtog ejendommen Bloksgaardvej 1 og Carl  overtog også mælketuren 1. aug. 1944 og  kørte mælk  i Lemvig i 24 år.

Asta og Carl har 3 børn:

  • Elin lærer, gift med Henning Munksgaard, som overtog mælkeruten efter sin svigerfar, boede på Tinghøj Nørrelundvej 9, senere købte de en andelsbolig på Vintersgaardvej 12
  • Ole gift med Anna Lise Dyrmose, bor i Holstebro.
  • Egon kørelærer gift med Inga Madsen, sygeplejerske, bor i Brørup

Da Carl døde 20-01-1985 flyttede Asta til Lemvig, hvor hun senere kom på plejecenter, Asta døde i 2010.

Bloksgaardvej 1 blev solgt til Hanne Sax og Jørgen Maarbjerg Christensen.
Hanne har hjemmearbejde med virksomhedsregnskaber
Jørgen er vagtmester hos Redningsringen Lemvig.